Duotraining

Samen met  bijvoorbeeld je partner, vriend(in), collega , vader, moeder, dochter of zoon trainen.  Een uur lang samen trainen op je eigen niveau met je eigen doelstelling maar toch de quality time van samen iets doen.  Elkaar uit  kunnen dagen en een enorme funfactor . Uiteraard indien gewenst met coaching in voeding.

IMG-8756 (1).PNG
38fc0a95-00c4-4a68-86ba-1dc6b174beb7.JPG
IMG-8755.PNG

Wat te verwachten

Bij een personal training of duo training traject:

 

  • Houding en beweegtesten, submaximaal testen , lichaamsanalyses

  • Coaching in voeding

  • Coaching in leefstijl

  • Persoonlijke trainingsschemas waarmee u zelfstandig kunt trainen , naast de personal trainingssessies

  • Plezier , motivatie en persoonlijke aandacht

Na het intake gesprek waarin wij uw wensen en doelen bespreken, nemen wij tijdens de eerste training  een houding en beweegtest af,   doen wij een 0-meting en een lichaamsanalyse .  

Aan de hand van deze metingen zal ik een trainingstraject kunnen uitwerken. Hierna volgt een training  zodat u een idee heeft wat u kunt verwachten van personal training of Duo Training

 

Houding- en beweegtest en 0-meting

 

Uit een houding- en  beweegtest kan ik aflezen welke spieren minder sterk zijn ten opzichte van andere spieren en waardoor u in compensatie beweegt.

Bewegen in compensatie kan op korte of lange termijn leiden tot klachten en blessures, te denken valt aan lage rugklachten veroorzaakt door verzwakte bilspieren.

Ongeacht de doelstelling die u heeft tijdens het traject zal ik het verbeteren in houding en beweging meenemen tijdens het traject.

IMG-5132.jpg

0-meting

 

Deze metingen houden in dat er een aantal conditie en submaximaal krachttesten worden afgenomen om te kunnen vaststellen waar we staan aan het begin van het traject. Deze testen worden herhaald om tussentijds te kunnen bekijken welke verbeteringen er hebben plaatsgevonden.

 

Lichaamsanalyse

 

Een lichaamsanalyse zal naast gewicht, ook bijvoorbeeld uw vetpercentage, spiermassa, vochtpercentage ed laten zien. Deze lichaamsanalyses zullen wij tijdens het traject blijven maken.

Logo.png