Er is geen betere investering, dan een investering in jezelf

 

 

Wilt u graag meer energie hebben, een slanker, sterker, strakker , leniger lichaam, meer zelfvertrouwen willen ervaren , willen herstellen na blessure of na afsluiten fysiotherapie traject het herstel op een deskundige manier willen voortzetten…..

 

U wilt graag gezonder gaan leven, maar weet misschien niet hoe te beginnen,  mist motivatie , een sportmaatje,  of de stok achter de deur.

 

Dan bent u bij Marleen Pouw Pt aan het juiste adres.

Samen werken wij aan het doel dat u voor ogen heeft, naast de personal training coach ik u met voedings- en leefstijladvies.

 

 

Together Everyone Achieves More

 

 

Persoonlijke aandacht dat is waar het bij Marleen Pouw Pt om draait, uw doel staat voorop. Denken in mogelijkheden en niet beperkingen, samen maken we een plan van aanpak , houden 0 meting en tussentijdse metingen.

 

Ieder mens is uniek, we gaan samen op zoek naar wat bij U past aan training en voeding, welke gezonde leefstijl past bij uw situatie.

 

Bent u nog onder behandeling van bijv. fysiotherapeut, dan wordt het traject wat u volgt verwerkt in het personal trainingstraject en vindt er een terugkoppeling plaats met betreffende therapeut.

IMG-8636.jpg
Logo.png